• Bel: 071 541 8082
Bel nu

Cursus SEO Basis

SEO Basis training

Zelf aan de slag met een goed gevonden website?

Meer bezoekers en meer conversie. Dat is hoogstwaarschijnlijk wat je wilt bereiken met je website? Of het nu is voor het versterken van een merk, het informeren van potentiële klanten of het verkopen van producten; zonder bezoekers en conversie heeft je website weinig zin. Tijd dus om je website te optimaliseren, meer bezoek te genereren via Google en de conversie te verhogen. Hoe? Dat leer je tijdens onze training.

Voor wie?

De Kliq SEO Basis training is bedoeld voor iedereen die meer resultaat uit zijn of haar website wil halen: hogere posities in Google en dus meer bezoekers, meer aanvragen van bezoekers of meer verkochte producten via de website.

Wat kost het?

De training duurt één dag en kost € 299,- per persoon (exclusief btw). Een lunch op de locatie van de cursus is hierbij inbegrepen.

Wanneer en waar?

Onze trainingsdagen starten altijd om 9:00 uur met een lunchbreak tussen 12:00 en 13:00 uur. We zijn rond 16:00 uur klaar.

De eerstvolgende data voor de SEO Basis cursus zijn:

Onze Kliq Cursussen worden gegeven bij AREA071, De Baanderij in Leiderdorp. Onze cursus gaat altijd door, ook als er maar één aanmelding is.

Wat leer je?

Bij het optimaliseren van een website om beter te scoren, lopen we tegen vele soms best ingewikkelde zaken aan. Weet je niet wat alles globaal is, dan werkt dat remmend. Daarom krijg je een korte uitleg over de belangrijkste zaken als Basis HTML – begrippen en code, de werking van zoekmachines, ranking factoren, de Google SERP en de basisprincipes van SEO.

Inhoud van de training

Het begint allemaal bij de content van je website. Die moet je inhoudelijk en technisch optimaal invullen. Je krijgt daarom uitleg over het vaststellen van zoektermen, (unieke) tekst & beeld met SEO-optimalisatie, het technisch functioneren van de website, (lokale) bedrijfsinformatie, de voorwaarden, privacy, de structuur van de pagina’s en blogs.

De volgende stap is proberen hoger te komen in de zoekresultaten van Google. Hiervoor kijken we naar zaken als de inhoudelijke én technische staat van de website, het linkprofiel, de backlinks, anchor-cloud, Local SEO, Google Mijn Bedrijf, Click through rate enzovoort.

Sta je eenmaal hoger in Google, dan ben je er nog niet. We leren je tijdens deze cursus daarom ook hoe je je potentiële klanten daadwerkelijk laat doorklikken en we bespreken hierbij onder andere titels & descriptions, rich snippets, reviews, het gebruik van social media en nieuwsbrieven.

Leerdoelen Kliq Cursus SEO Basis

  • Wat is een inhoudelijk en technisch goede website;
  • Hoe kan ik beter gevonden worden in Google;
  • Hoe krijg ik meer bezoekers op je website;

In company

Wij kunnen deze cursus ook geven op je bedrijf. Ideaal als je meerdere medewerkers in één keer wil trainen. Bijkomend voordeel: we kunnen dan specifiek kijken naar je eigen website. Wil je meer informatie over de inhoud van de in company training of de kosten? Dan kun je contact opnemen via info@kliq.nl of bel ons op: 071 541 8082.

Enthousiast geworden?

Schrijf je dan nu in via het formulier op deze pagina. Meer interesse in een SEO training voor gevorderden?

Terug naar overzicht