• Bel: 071 541 8082
Bel nu

Internet Marketing Bureau Kliq

Het is nooit één ding

Het etiket internet marketing bureau is gemakkelijk in te zetten. Echter dien je altijd verder te kijken dan je neus lang is. En dat is wat ons maakt tot een betrokken internet marketing bureau zonder valse beloften. Van ons krijg je geen verkooppraat. Wat je wél krijgt is een meetbaar traject om jouw website tot een succes te maken. Onze experts beleven plezier door jou te helpen meer omzet te genereren. In de loop der jaren zijn wij gegroeid tot een internet marketing bureau dat werkt vanuit doelen en de daarbij horende kanalen: SEO – organische vindbaarheid, SEA – Google Ads en, last but not least: conversie optimalisatie. Kliq doet er alles aan om jouw doelen te helpen bewerkstelligen door continu te kijken wanneer er aan welke van de duizenden hendels gedraaid moet worden.

 

Online Rechercheurs

De specialisten bij Kliq maken ons tot een waar internet marketing onderzoek bureau. Je website draait, maar je smacht naar meer conversies. Wij doorzien je klantprocessen, lokaliseren knelpunten en lossen de problemen op.

Datagedreven Internet Marketing Bureau

Jouw ambities en doelstellingen vormen ons uitgangspunt. Kliq is feitelijk een verlengde van jouw bedrijf. Zo voelen we ons. Met (concurrentie) analyse bepalen we welke kanalen passen bij jouw doelen. Met SEO en eventueel SEA campagnes leggen we het fundament en onze User Experience/Customer Journey specialisten zorgen voor de kers op de taart voor de uiteindelijke conversie optimalisatie.

Tablet met SEO resultaten

Realisatie

Geen poespas maar heldere rapportages die zeggen waar het op slaat en waar we ons bevinden in het traject. Je hebt altijd zelf de touwtjes in handen en beschikt te allen tijde over één vaste contactpersoon die jouw project nauwlettend monitort.

Een geschikt internet marketing bureau kiezen

Een geschikt internet marketing bureau vinden is niet eenvoudig. Een langdurige samenwerking waar jij en wij de vruchten van plukken is ons credo. Up-to-date kennis hebben van de laatste ontwikkelingen, inzichtelijke rapportages kunnen bieden in de processen, het kunnen schrijven van goede content en allround kunnen adviseren zijn essentiële vaardigheden waar een online marketingbureau over moet beschikken.

Tips conversie optimalisatie

Kliq: een no-nonsense internet marketing bureau

De medewerkers van Kliq zijn gepassioneerd door het effect wat wij hebben op jouw succes. Met ons brede klantenbestand, SEO & SEA expertise en betrokkenheid doen wij er alles aan om jouw internet marketing campagne tot een succes te maken. No-nonsense? Yes, we nemen alleen genoegen met harde cijfers. Onze datagedreven werkwijze vanuit heldere doelstellingen leidt tot een positieve ROI.

Hoger in Google, meer bezoekers, naamsbekendheid en een website die lekker converteert: de ingrediënten voor omzetgroei.

☕️ Transparantie

✍ Meetbaar no-nonsense traject

? Jij blij, wij blij

Met welke pakketten werken wij?

SMALL

€ 395,- per maand

  • Voor kleine websites (MKB)
  • Voor lokale ranking
  • Weinig online concurrentie
Naar het aanvraagformulier

MEDIUM

€ 695,- per maand

  • Voor middelgrote websites
  • Voor landelijke ranking
  • Behoorlijke online concurrentie
Naar het aanvraagformulier

LARGE

€ 995,- per maand

  • Voor grote websites
  • Voor internationale ranking
  • Met grote concurrentie
Naar het aanvraagformulier

Informeer vrijblijvend

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.