• Bel: 071 541 8082
Bel nu

Persberichten

PERSBERICHT 4-11-2015. Kliq Internet verhuist naar grotere locatie
Het online marketingbureau Kliq Internet uit Leiden verhuist vanaf 11 november naar een groter kantoor in het centrum van Leiden. Het nieuwe onderkomen aan de Hooigracht 15 biedt nog meer mogelijkheden om de groei van het bureau te ondersteunen.

Directeur en oprichter Roger Overdevest van Kliq: ‘We zijn erg blij met deze nieuwe werkplek in een historisch pand in Leiden. Ik kijk erg uit naar deze nieuwe impuls voor ons bureau.’ Kliq Internet bestaat sinds 2011. Sindsdien heeft het bureau een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt en is het aantal klanten flink toegenomen. Het bureau is vooral gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie, advertisement (Adwords, Google Shopping), conversieverbeteringen en contentstrategieën.

Roger Overdevest: ‘Door de groei van ons bureau beschikken we over meer capaciteit en specialisatie. Daarmee is onze inzetbaarheid en kennis nog breder. Samen werken we voor nog betere resultaten voor onder meer een goede vindbaarheid van onze klanten in de zoekmachines.’

Bijzondere locatie Overdevest benadrukt het bijzondere persoonlijke tintje aan de verhuizing van zijn bureau naar het pand van het voormalige Elisabethziekenhuis. ‘Mijn moeder heeft hier vroeger als zuster gewerkt. Daarnaast is een van onze medewerkers hier geboren. Dat maakt deze stap voor Kliq wel erg bijzonder.’ Kliq Internet is vanaf 11 november te bezoeken aan de Hooigracht 15 in Leiden.

Het oude kantoor was gevestigd aan de Lekstraat 88D. Het telefoonnummer van Kliq blijft hetzelfde: 071–541 8082. Kijk voor de website op www.kliq.nl

VERMELDING 08-04-2015. Emerce website – Emerce100

VERMELDING 22-11-2016. Financieel Dagblad

PERSBERICHT 23-11-2016. Eervolle vermelding voor Kliq Internet op Gazellen Award

ARTIKEL 18-12-2016. Rijnstreek Business magazine december editie