• Bel: 071 541 8082
Bel nu

Snel zichtbaar zijn

Google AdWords adverteren

Wil je direct hoge posities in Google op relevante zoekwoorden? Dan is het advertentieprogramma Google AdWords ideaal! Zo krijgt je website gelijk meer én de juiste bezoekers. Kliq start daarom graag met jou een Google AdWords campagne op maat, zodat jij alles uit SEA kan halen.

Offerte aanvragen

Over het advertentieprogramma Google AdWords

Google Adwords is een hulpprogramma voor gericht online adverteren, waarbij je hoge posities in Google op relevante zoekwoorden kunt kopen. Een bijbehorende Google Adwords campagne is essentieel om zoveel mogelijk kansen op het gebied van SEA te benutten. Google AdWords partner Kliq weet als geen ander welke zoekwoorden, advertentieteksten en andere SEA technieken bij jouw campagne passen en wij zijn je dan ook graag van dienst.

De voordelen van zoekmachine adverteren met Google Adwords campagnes

Als je gericht wilt adverteren en direct hoog in Google wilt komen, dan is adverteren met Google AdWords dé uitkomst. Google AdWords is een adverteerprogramma voor bedrijven en de uitgebreide functies maken het mogelijk uiterst gericht te adverteren. Wij zijn gespecialiseerd in die uitgebreide functies.

Een ander voordeel van Google Adwords zijn de gegevens die steeds weer binnenkomen. Meten is weten. Het analyseren van de gegevens van jouw Google AdWords campagne neemt Kliq voor zijn rekening, zodat jij zorgeloos de juiste bezoekers tegen een aantrekkelijk tarief naar jouw website trekt. Op basis van die gegevens blijven wij jouw Google AdWords campagne alsmaar optimaliseren.

Bovenal zorgt Google Adwords ervoor dat je de juiste doelgroep bereikt en specifieke doelen achterna kunt gaan. Dat resulteert in hogere conversies en een verlagende cost-per-click (CPC). De verklaring is logisch: jij trekt bezoekers die geïnteresseerd zijn en dat is een waardevol voordeel.

Start vandaag uw Google AdWords advertentie campagne

Hoe sneller je start met een Google AdWords campagne, hoe sneller je meer klanten krijgt. Wij halen alles uit de kast om voor jou het beste resultaat te bereiken. Dat doen we door jouw gehele Google AdWords campagne, van A tot Z, inclusief rapportages en het bijsturen van de campagne, te verzorgen. Dit geldt ook voor Google Shopping adverteren. Jouw specifieke wensen staan daarbij altijd centraal.

Met welke pakketten werken wij?

SMALL

€ 395,- per maand

  • Voor kleine websites (MKB)
  • Voor lokale ranking
  • Weinig online concurrentie
Naar het aanvraagformulier

MEDIUM

€ 695,- per maand

  • Voor middelgrote websites
  • Voor landelijke ranking
  • Behoorlijke online concurrentie
Naar het aanvraagformulier

LARGE

€ 995,- per maand

  • Voor grote websites
  • Voor internationale ranking
  • Met grote concurrentie
Naar het aanvraagformulier

Offerte aanvragen

Of wilt u telefonisch contact? Bel dan met: 071 – 541 8082