• Bel: 071 541 8082
Bel nu

Bing adverteren

Op Bing adverteren ligt voor de meeste bedrijven nog niet heel erg voor de hand. De meeste mensen kennen  Bing wel, maar deze zoekmachine wordt nog niet als een prioriteit gezien. Hierdoor wordt er ook nog niet veel op Bing geadverteerd. Bing is in de basis niets anders dan Google en biedt veel voordelen.

Offerte aanvragen

Over het advertentieprogramma Bing Ads

Hoewel adverteren via Google AdWords wordt gezien als de standaard, is Bing flink in opmars. In de Verenigde Staten heeft deze zoekmachine al een behoorlijk marktaandeel. In diverse Europese landen wint Bing steeds meer terrein en dat gebeurt nu ook in Nederland. Bing wordt bovendien standaard  gebruikt in verschillende besturingssystemen van Microsoft en Apple.  Adverteren op Bing is te vergelijken met adverteren via Google AdWords. Als u al Google AdWords gebruikt, kunnen wij die campagne gemakkelijk voor u in Bing Ads importeren. Uw advertenties verschijnen boven of naast de zoekresultaten in Bing, Yahoo en MSN. Wij kunnen uw advertenties naar keuze richten op verschillende regio´s, tijden of dagen van de week, en zelfs op specifieke groepen.

De voordelen van zoekmachine adverteren met Bing Ads

Er is veel minder concurrentie op Bing, waardoor het betrekkelijk eenvoudig is uzelf te onderscheiden en op te vallen met scherpe advertentieteksten.
De kosten per klik zijn circa 35% lager dan bij Google. U betaalt alleen als er op uw advertentie wordt geklikt. Door te adverteren met Bing Ads vergroot u uw online afzetgebied.

Start vandaag uw Bing advertentie campagne

Kliq doet er alles aan een voor u zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Wij verzorgen voor u de gehele invulling van uw Bing Ads campagne, van A tot Z, inclusief rapportages en het bijsturen van de campagne. Uw specifieke wensen staan daarbij altijd centraal.

Offerte aanvragen

Of wilt u telefonisch contact? Bel dan met: 071 – 541 8082