• Bel: 071 541 8082
Bel nu

Kliq Internet in Emerce top-20 beste SEO-bureaus

Zoekmachine optimalisatie

Kliq Internet is door Emerce opgenomen in de lijst van beste zoekmachineoptimalisatiebureaus van Nederland. Emerce – het erkende magazine op het gebied van e-business – maakte dit bekend in haar algehele lijst van 100 beste e-business bedrijven in ons land. Kliq behoort hierin tot de 20 digital marketingbureaus die het meeste kwaliteit leveren. We zijn als jong bedrijf uiteraard erg blij met dit resultaat.

Elk jaar komt Emerce met een top 100 voor beste bedrijven op het gebied van e-business. Voor het samenstellen van de lijst worden de prestaties van bedrijven beoordeeld door beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en de e-business- en marketingbranche. Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te kunnen schetsen is een uitgebreid imago-onderzoek (uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction) verrijkt met andere relevante marktdata.

Naamloos

Kwaliteit voor onze klanten

Bij Kliq zijn we vooral verheugd met de verkiezing omdat dit precies is wat we willen bereiken bij onze klanten: een goede dienstverlening en kwaliteit leveren. Kliq bestaat inmiddels ruim 5 jaar, is specialist op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en heeft de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt.

Terug naar overzicht