• Bel: 071 541 8082
Bel nu

Cursus SEO Gevorderd

SEO Gevorderden training

Haal nog meer uit je website

Tijdens deze training gaan we dieper in op de materie van de SEO basiscursus. We richten ons daarnaast op het verkrijgen van betere conversie, want als je website is geoptimaliseerd, je een top 3 positie in Google hebt en mensen klikken door naar je website, doen ze dan vervolgens wel wat jij wilt dat ze doen? Zo nee, waar ligt dat aan en wat kun je eraan doen?

Heb je voor deze cursus specifieke vragen of een case waar je mee aan de slag wil? Dan kun je dat vooraf aan ons laten weten. Tijdens de training zullen we jouw onderwerp onder de loep nemen.

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die meer resultaat uit zijn of haar website wil halen: Meer bezoekers, meer aanvragen van bezoekers en meer verkochte producten via de website. Voor deze cursus is het belangrijk dat je basiskennis hebt van html en SEO.

Wat kost het?

De training duurt één dag en kost € 299,- per persoon (exclusief btw). Een lunch op de locatie van de cursus is hierbij inbegrepen.

Wanneer en waar?

Onze trainingsdagen starten altijd om 9:00 uur met een lunchbreak tussen 12:00 en 13:00 uur. We zijn rond 16:00 uur klaar.

De eerstvolgende data voor de SEO Gevorderden training zijn:

Onze Kliq Cursussen worden gegeven bij AREA071, De Baanderij in Leiderdorp. De training gaat altijd door, ook al is er maar één aanmelding!

In company training

Wij kunnen deze cursus ook geven op je bedrijf. Ideaal als je meerdere medewerkers in één keer wil trainen. Bijkomend voordeel: we kunnen dan specifiek kijken naar je eigen website. Wil je meer informatie over de inhoud van de in company training of de kosten? Dan kun je contact opnemen via info@kliq.nl of bel ons op: 071 541 8082.

Terug naar overzicht