• Bel: 071 541 8082
Bel nu

Onze cursussen gaan van start

Training

Start van onze SEO trainingen met een proefcursus

Vandaag hebben wij proefgedraaid met onze SEO trainingen door het geven van een gratis training Basis SEO aan enkele geïnteresseerde deelnemers. Dit is de kick off van ons aanbod aan cursussen op het gebied van SEO en WordPress dat wij vanaf nu hebben opgenomen in ons dienstenaanbod.

Waarom een proeftraining

Het doel van de proeftraining is meerledig. Zo willen we onder andere kijken of het gemaakt cursusmateriaal aansluit bij de kennisbehoefte van de aangemelde cursisten. Het is een basistraining en die lading moet het dekken. Ook testen we vandaag of het materiaal te lang is danwel te kort is. Ten slotte kijken we ook naar de opbouw van de training: is deze logisch, missen we zaken of vertellen over een bepaald onderwerp misschien te veel.

Al met al waren we benieuwd naar vandaag. De aanvang was 09.00 uur te Leiderdorp in het gebouw van Area 071 op het Baanderij terrein.

Hoe verliep het?

We hebben veel inzicht gekregen in de try out van vandaag. Het bleek dat het ontwikkelde materiaal qua tijd en niveau behoorlijk goed in elkaar stak. We hebben daarentegen ook nuttige tips gekregen van de deelnemers. Deze deelnemers hebben vandaag de training gratis gekregen aangezien het een pilot training was. Wij hebben van de cursisten héle leuke feedback ontvangen over de training die ze vandaag hebben gekregen. Hierbij enkele quotes die we vandaag ontvingen van de cursisten:

“Een leuke duik in de SEO wereld”

“Leuk voor mensen op niveau 0 én voor mensen die al wat gevorderd zijn qua kennis”

“Prima seo cursus. Goede opzet en leuke praktijkvoorbeelden. Aan te bevelen!”

Terug naar overzicht