• Bel: 071 541 8082
  • App: 06 33670729
Bel nu App nu

Hoger in Google met jouw website?

Goed gevonden worden

Al is je website nog zo mooi, zonder bezoekers heb je er natuurlijk niets aan. Maar liefst 95 procent van alle mensen zoekt informatie op via Google. Het is dus erg belangrijk om goed gevonden te worden in de zoekresultaten van Google. Als dit het geval is, komen er aanmerkelijk meer mensen op je website en wordt de kans groter dat bezoekers doen wat jij graag wilt: jouw product kopen, lid worden of jouw informatie lezen.

Hoger in Google komen met je website gaat niet vanzelf! Het is hard werken, maar zeker haalbaar. Jouw investering daarin zal uiteindelijk meer dan de moeite waard zijn: jouw website is voortaan hoog in de organische zoekresultaten van Google te vinden en dát verkeer naar je website is gratis!

Welke factoren bepalen of jouw website hoger in Google komt in 2018?

Een goede vindbaarheid hangt van veel factoren af. Google kijkt met zijn algoritme vooral naar de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, autoriteit en populariteit van je website. Staan je belangrijkste zoekwoorden duidelijk op je website? Blog je wel genoeg? Heb je voldoende backlinks? Wat is je conversie score? Hoe lang blijven bezoekers op je website?

Belangrijk uitgangspunt is dat je aan de zoekmachine laat zien dat je website een belangrijke toegevoegde waarde (trust) heeft binnen je markt. Maak het hierbij de zoekmachine zo makkelijk mogelijk.

Wanneer je hoger in Google wilt komen met je website, dan is het verstandig om de hulp in te schakelen van een zoekmachine optimalisatie bureau. Uiteraard kun je een aantal dingen zelf doen. Maar effect en resultaat komen sneller wanneer je gebruikmaakt van deskundige hulp.

De belangrijkste factoren voor je vindbaarheid nog even op een rijtje:

Een goede gebruikersvriendelijke website
Een autoritair linkprofiel
Contentstrategie
Conversie optimalisatie

Neem vrijblijvend contact op

Na je contactaanvraag krijg je binnen 24 uur een reactie.
Wil je direct contact? Bel dan met: 071 – 541 8082.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.