Kliq op Twitter

Website optimalisatie

Kliq website optimalisatie rapport

Een SEO analyse én advies van uw website voor € 59,95 excl. BTW

Een website optimalisatierapport geeft u een zeer uitgebreid inzicht in de optimalisatiegraad van uw website op het belangrijkste zoekwoord, én dat vergeleken met het cijfer van uw belangrijkste 10 concurrenten. Zo ziet u als totaal en per onderdeel hoe u er voor staat én hoe uw concurrenten het op dat gebied hebben gedaan.

Het blijft niet bij een analyse. Bij elke onderdeel wordt heel nauwkeurig aangegeven wat u moet doen om uw pagina op dat gebied te optimaliseren.

Ons website optimalisatie rapport bestaat uit een analyse inclusief rapportcijfer en advies op de volgende onderdelen (en bij elk onderdeel dus vergeleken met het rapportcijfer van uw 10 concurrenten):

• Zoekwoorden overzicht
• Pagina titel
• Meta description
• Meta keywords
• Pagina tekst
• H1 kopteksten
• Bold tekst
• Anker teksten
• Afbeelding alt teksten
• Laadtijd van uw website

Een meer geoptimaliseerde website zal de ranking op het zoekwoord goed doen in de zoekmachines. Daarnaast is het mooi meegenomen om te zien hoe uw concurrenten ervoor staan. Ten slotte is het rapport ook een handig optimalisatie naslagwerk.

U ontvangt het rapport binnen 24 uur na aanvraag per e-mail in pdf vorm toegestuurd. Neem direct contact op om een website optimalisatie rapport aan te vragen en geef ons daarbij de url en het belangrijkste zoekwoord door.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (7 votes cast)
Website optimalisatie, 8.3 out of 10 based on 7 ratings
Op 1 in Google
Zoekwoorden waarbij we de nummer 1 positie in Google hebben behaald voor onze klanten.
Landelijke meubels Autoverzekering vergelijken Geschenken Badmeubels Camerabewaking Vermogensbeheerder Veilingsites Huisstijl ontwerpen Installateur Rotterdam Rijschool Den Haag Auto importeren Tuinhuisjes Relatiegeschenken OBD2 Bedrukken DNA test Kweekbakken
Reviews. Klanten over Kliq.
Dankzij Kliq staan meerdere websites van ons hoog in Google. De combinatie van de verschillende soorten linkbuilding brengen binnen enkele maanden resultaat. Kliq internet is zeker een aanrader op het gebied van SEO.
Trendiq
Vraagje

Hoe wil je in de zoekmachines gevonden worden?

View Results

Loading ... Loading ...
Direct contact opnemen


Lekstraat 88-D
2314 VJ Leiden

Graskarpersingel 43
2492MV Den Haag

Kvk 52244601
Gratis je link op Hobi.nl
Voeg gratis je link toe op de Nederlandse linkdirectory Hobi. De homepage van de directory heeft pagerank 5. Ga naar Link toevoegen.

Je kunt nu ook een gratis artikel plaatsen op onze website Artikelplaatsen.info
Kliq Internet located at Lekstraat 88-D , 2314 VJ Leiden, . Reviewed by 61 customers rated: 8.9 / 10