• Bel: 071 541 8082
Bel nu

Onze Seo resultaten uit 2012 – een terugblik

Zoekmachine optimalisatie

4 SEO markten uit het afgelopen jaar

In dit artikel willen we terugkijken op het afgelopen jaar. In welke markten zijn we allemaal bezig geweest en wat zijn de zoekmachine optimalisatie resultaten geweest in het afgelopen jaar?.
Grafiek zichtbaarheid Google
Terugblikken op alle markten waarin we actief zijn geweest in 2012 is echter te veel om op te noemen. Daarom een terugblik op 4 markten waarin we meerdere klanten mochten helpen aan een hogere positie in Google. En ook in 2013 zullen we in deze markten nieuwe Seo trajecten gaan starten of zijn we al gestart. In deze markten, maar ook in vele andere markten. Waaronder in deze: relatiebeheer, ict, beveiliging, seizoensproducten, financieel, beleggen, telecom, voeding, sport, zakelijk, baby & kind enzovoort. Wij hopen ook dit jaar weer iedereen aan een hoge positie in Google te helpen.

1. Vergelijken

We vergelijken ons wat af tegenwoordig!. Zo kunnen de bezoekers van de websites van onze klanten nu nog beter producten vergelijken als energie, vermogensbeheerders, zorgverzekeringen en autoverzekeringen. Vergelijken en meestal ook direct afsluiten.

2. Huis en tuin

Een heel breed onderwerp, maar niet alleen daardoor het drukste segment uit 2012. We hebben gewoon heel veel SEO trajecten mogen doen in 2012 voor dit segment. Bij elk traject hebben we de belangrijkste zoekwoorden bijna altijd in de top-3 gekregen in Google. Denk hierbij o.a. aan de volgende zoekwoorden: landelijke meubels, cv ketel vervangen, tuinkas, terrasoverkapping, badmeubels, tuinhuis, bewakingscamera en leien daken.

3. Energie en verlichting

In dit brede segment zijn we erg druk bezig geweest, en zullen we ook in 2013 druk bezig zijn. Naast het vergelijken van de tarieven van energieaanbieders hebben we ook zoekwoorden mogen targetten rondom het besparen van energie, het kopen van led verlichting en het voor de zakelijke markt aanschaffen van energiezuinige TL verlichting.

4. Vervoer

Op het gebied van hebben we o.a. enkele rijscholen kunnen helpen aan een nummer 1 positie op hun belangrijkste zoekwoorden. Zo weten meer bezoekers tegenwoordig de weg te vinden naar de websites van de rijscholen in Den Haag en in Utrecht waar we de zoekmachine optimalisatie voor hebben gedaan. Maar ook geldt dit wanneer je een taxi in Den Haag nodig hebt. Grote kans dat zoekers dan ook bij onze klant uitkomen.

Naast deze 4 segmenten zijn we uiteraard ook nog bezig geweest met heel veel andere niches. We willen onze klanten dan ook bedanken voor hun vertrouwen in Kliq Internet in het afgelopen jaar!

Terug naar overzicht