• Bel: 071 541 8082
Bel nu

Kliq Internet wint FD Gazellen Award 2016

Zoekmachine optimalisatie

Persbericht. Eervolle vermelding voor Kliq Internet op Gazellen Awards

Zoekmachinemarketing bureau Kliq Internet uit Leiden is trots op de eervolle vermelding die het dinsdagavond behaalde tijdens de uitreiking van de Gazellen Awards 2016. De onderscheidingen worden ieder jaar uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen in Nederland.
Kliq sleepte de eervolle vermelding in de wacht in de categorie kleine bedrijven in de regio West. De vermelding tijdens het gala zorgde voor trots en blijdschap bij de medewerkers van het bedrijf.

FD Gazellen 2016

Directeur en oprichter Roger Overdevest was een van hen: ‘Het is een eer om op de lijst van snelstgroeiende ondernemingen te staan. Dat zegt veel over de ontwikkeling die het bedrijf heeft doorgemaakt. Het is een groot compliment. We zien dit als erkenning van onze klanten.’

Gezonde groei, degelijke basis

Volgens Overdevest is de nominatie het resultaat van goed werk leveren, terwijl je elke keer nieuwe stappen zet in je dienstverlening. ‘Als je deze cijfers laat zien, zegt dat veel over de kwaliteit die je levert. Maar dat kan niet zonder een stevige basis. De kernwaarden die wij daarvoor hanteren, liggen eigenlijk voor de hand. Transparant werken, afspraken nakomen en investeren in de relatie met je klanten, zijn daarin de steekwoorden. Dat werkt dus prima. Op die weg bouwen we de komende jaren verder als Kliq’, aldus Overdevest.

Kliq Internet

FD Gazellen Awards

Winnaars van de FD Gazellen Awards 2016 regio West. Foto: Bastiaan Heus

Het bureau Kliq Internet (www.kliq.nl) is in 2011 opgericht en kent sindsdien een explosieve groei. Zowel het aantal klanten, omzet als personele bezetting zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid en toegenomen. Deze groei is niet onopgemerkt gebleven voor de buitenwereld en heeft dus geleid tot deelname aan de Gazellen Awards.

Zoekmachinemarketing bureau

Kliq Internet beschikt over specialisme op het gebied van zoekmachinemarketing. De expertise bestaat vooral uit het behalen van topposities in zoekresultaten, betaalde zoekcampagnes, conversieoptimalisatie, contentmarketing en social media campagnes.

Gazellen Awards 2016

De Gazellen Awards worden uitgereikt in de regio’s Noord, Oost, Zuid en West. Voor iedere regio zijn er negen prijzen: goud, zilver en brons in de categorieën kleine, middelgrote en grote bedrijven. De Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financiële Dagblad en Company.info.

Terug naar overzicht