• Bel: 071 541 8082
Bel nu

Kliq Internet wederom FD Gazelle!

Organisatie

Kliq Internet behoort ook dit jaar weer tot de selecte groep snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarmee in 2017 wederom één van de FD Gazellen.

FD Gazellen is sinds 2004 een jaarlijks terugkerende competitie waarbij Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De uitreiking voor de regio West zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 14 november in de Stadsgehoorzaal in Leiden, de stad waar ook Kliq Internet is gevestigd.

Directeur en oprichter van Kliq Internet Roger Overdevest: “Fantastisch om net als vorig jaar ook nu weer tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland te behoren. Dit bevestigt dat we op de juiste weg zijn en dat onze klanten onze werkwijze en resultaten goed waarderen. Dat sterkt ons om ook het komende jaar weer volle kracht vooruit te blijven gaan met goede dienstverlening en kwalitatief hoogstaande werkzaamheden.”

Kliq Internet

Het bureau Kliq Internet (www.kliq.nl) is sinds 2011 en inmiddels dus ruim zes jaar specialist op het gebied van internetmarketing. De expertise bestaat met name uit het behalen van topposities in zoekresultaten (SEO), online zoekmachineadvertising (SEA, AdWords), conversie-optimalisatie, contentmarketing en campagnes op verschillende social media-platformen. Het groeiend aantal klanten, de stijgende omzet en een sterke personele bezetting zijn, ook gelet op alweer een Gazelle, duidelijk niet onopgemerkt gebleven.

Overdevest: “En we hebben grote plannen voor de komende maanden waarbij alles er op zal zijn gericht de dienstverlening naar onze klanten nog verder te optimaliseren en onze resultaten keer op keer te blijven verbeteren. Ook volgend jaar willen we weer een Gazelle-bedrijf zijn!”

Gazellen Awards 2017

De Gazellen Awards, een initiatief van het Financiële Dagblad en databedrijf Company.info, worden uitgereikt in vier verschillende regio’s (Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland) en in drie categorieën: omzetklasse klein: (€ 100.000 tot € 2 mln), omzetklasse middelgroot (€ 2 mln tot € 10 mln) en omzetklasse groot (€ 10 mln of meer). Bedrijven met een omzetgroei van meer dan 20% in drie jaar (‘de Gazellen’) maken kans op een award; de snelste groeiers per omzetklasse per regio winnen jaarlijks een Gouden Gazelle award.

Terug naar overzicht