• Bel: 071 541 8082
Bel nu

Eloy loopt stage bij Kliq: een verslag

Organisatie

Mijn naam is Eloy van Loon en ik loop nu stage bij Bureau Kliq. Ik doe de Marketing en Communicatie opleiding op het ROC Mondriaan in Den Haag en ik ben achttien jaar. Bij mijn opleiding heb ik elk leerjaar 10 weken stageperiode, die ik dit jaar spendeer bij Bureau Kliq. Van 18 november tot 7 februari ben ik te vinden bij Bureau Kliq. Nadat ik mijn sollicitatiegesprek gehad had was ik erg enthousiast over Bureau Kliq en wilde hier graag stage lopen. Ik was nog in gesprek gegaan met andere stagebedrijven, maar Bureau Kliq stak er voor mij duidelijk bovenuit.

Hoe verliep mijn stage?

Mijn stageperiode verliep erg goed bij Kliq, Ik kan zeggen dat ik veel heb geleerd over websites, hoe je ze kunt maken en verbeteren. Dingen zoals linkbuilding plannen maken of keyword onderzoeken doen vond ik in het begin lastig om te maken, maar gelukkig kreeg ik genoeg hulp van mijn collega’s die graag wilde helpen. Artikelen schrijven voor WPLounge kon soms best lastig en ingewikkeld zijn maar ook daarbij werd ik goed geholpen. Artikelen schrijven vond ik persoonlijk het leukst omdat je zo gelijk leert hoe alles werkt. Ik vond mijn collega’s erg aardig en ik kon erg goed met ze werken. Ik had altijd het gevoel dat ze erg goed hun best wilde doen en het beste voor de klanten wilde presteren. Ik vond dit een goed kenmerk en een goede mentaliteit.

Er hing altijd een prettige sfeer en er was altijd ruimte voor verbetering, wat ik erg fijn vond. Je kon altijd aan de slag gaan en tijd vloog dan ook voorbij. Ook is er een voetbaltafel waar regelmatig mee gespeeld wordt en op de vrijdagen wordt de week afgesloten met een borrel. Bureau Kliq is een flexibel bedrijf met leuke mensen waar je prettig kan stagelopen.

Ik heb mijn tijd bij Bureau Kliq ervaren als een leuke stageperiode die ik andere studenten ook zeker zou aanraden.

 

Terug naar overzicht