• Bel: 071 541 8082
Bel nu

Top 5 gratis backlinks Nederland

Linkbuilding

Tips voor een gratis link vermelding voor je website

In dit artikel willen we je 5 gratis tip vermeldingen geven waarmee je op een relatief eenvoudige manier nieuwe inkomende links naar je website kunt verkrijgen vanaf veilige, gerelateerde Nederlandstalige websites. Hierbij onze top-5.

  1. Zoomla, de gratis bedrijvengids.

Op deze Nederlandse bedrijvengids kan je je bedrijf en bedrijfswebsite gratis laten opnemen. Hier is geen account voor nodig en ook is er geen retourlink vereist!. Je kunt er o.a. een omschrijving opgeven van de bedrijfsactiviteiten, een foto uploaden en een Google maps weergave tonen.

De homepage van de website Zoomla heeft een Google pagerank van 3 en een Page Authority (PA) van 37. De site zelf staat goed geranked in Google met o.a. ‘bedrijvengids’ en ‘gratis bedrijvengids’

Klik hier om je website aan te melden

  1. Bisk, Nederlandse artikelwebsite

Bisk.nl is een autoritaire Nederlandse artikelsite waarop je een artikel kunt publiceren met 2 links erin. Deze website heeft een strenge moderatie, dit heeft ertoe geleid dat dit geen dertien in een dozijn artikelsite is maar dat het een autoritaire website is met zeer goede SERPS voor zowel de site zelf als voor de artikelen die er staan. Er zijn artikelen op Bisk die tientallen bezoekers per dag via Google krijgen.

Bisk staat hoog in Google met o.a. ‘artikel’, ‘artikelen’ en ‘artikel plaatsen’

Een retourlink is verplicht, je ontvangt een e-mail met retourlink instructies zodra je je website als concept hebt opgeslagen.

De homepage van de website heeft PR4 en de PA is 42.

Klik hier om een account aan te maken

Update 2016. Het plaatsen van artikel op Bisk.nl is niet meer mogelijk. Een nieuwe, andere mogelijkheid voor het verkrijgen van veel backlinks vind je op deze site.

  1. Atlis, Nederlandse directory.

Deze Nederlandstalige linkdirectory Atlis is relatief nieuw.  Het voordeel hiervan is dat veel rubrieken nog plek hebben op de eerste pagina van die rubriek. Elke nieuwe aanmelding wordt onderaan de rubriek geplaatst en per pagina zijn er 10 aanmeldingen mogelijk. Als je er dus snel bij bent, dan kan je een plek krijgen op de 1e pagina van die rubriek. Wij weten uit ervaring dat deze indexpagina’s van de rubrieken vaak een goede pagerank krijgen.

Een retourlink is verplicht, je ontvangt hierover informatie per e-mail zodra je je website hebt aangemeld. Controle vindt handmatig plaats door een beheerder van Atlis.

De homepage heeft Pr4 en de PA is 35.

Klik hier om naar Atlis te gaan

  1. Webwinkel-links. Nederlandse webwinkel overzicht.

Webwinkel-links.nl is een al langer bestaande website met een overzicht van (Nederlandse) webshops. Precies zoals de naam van de site a zegt, heb je een webwinkel dan kan je die aanmelden en vermelden op webwinkel-links.

De site zelf staat hoog in de zoekmachines met bijvoorbeeld ‘webshop links’

Je kunt je website aanmelden zonder retourlink te hoeven plaatsen.

De homepage van de site heeft PR3 en een PA van 37

Klik hier om naar webwinkel-links te gaan. 

  1. Jappi. Nederlandse rubriekenoverzicht

Nog een betrekkelijk nieuwe Nederlandse website waar je je site kunt aanmelden. Een mooie rubriekenoverzicht met veel mogelijkheden. Ook deze website staat nog niet vol met uitgaande links dus met een aanmelding kan je optimaal profiteren van de linkkracht van de website.

Een retourlink is verplicht, bij het invullen van het aanmeldformulier vind je de retourlink instructies.

De homepage heeft PR2 en een hoge PA van 48.

Klik hier om er je website aan te melden.

Terug naar overzicht