Kliq op Twitter

Zoekmachine optimalisatie, wat is dat?

Vrijwel iedereen die een website heeft, streeft ernaar om hier veel bezoekers naar toe te trekken. Dit levert immers meer op; hetzij meer leads (potentiële klanten) hetzij meer verkopen.

Maar hoe krijg je het voor elkaar, om een toenemend aantal bezoekers naar je website te bewerkstelligen? Daarvoor zijn vele tips te geven. Hier volgen er een aantal kort beschreven.

Goede content
Goede content is de basis van iedere website. Doordat heel veel mensen hun informatie zoeken via de zoekmachines op Internet, komen ze terecht bij de websites die zowel op een goede manier als wel de juiste informatie geven. Lever wat de mensen zoeken en ze komen vanzelf naar je toe. Om te kunnen leveren wat mensen zoeken is marktonderzoek noodzakelijk en een goed contact met mensen om van hen te horen wat ze zoeken. Er zijn diverse tools die het doen van marktonderzoek zeer vereenvoudigen.

Content gebaseerd op de juiste zoekwoorden
De zoekwoorden waar men op zoekt, moeten goed terug te vinden zijn in de structuur van de website. De structuur van de website wordt bepaald door:

  • de domeinnaam; namelijk het hoofdonderwerp van de site
  • de subdomeinnamen ofwel de pagina’s van de website
  • de de sub-subdomeinnamen ofwel de paragraafonderwerpen op iedere pagina.

De betreffende zoekwoorden of keywords worden ook ingevuld in de meta tags van de website en de aparte pagina’s. De meta tags worden door zoekmachines gelezen. De ranking van een website is de rangschikking die zoekmachines maken op basis van vele (veelal geheime) criteria. De ranking is belangrijk; hoe hoger de ranking, hoe meer mensen er op komen omdat ze bovenaan in de zoekresultaten staan.

Goede linken
Er worden interne linken onderscheiden en externe linken. Interne linken zijn linken binnen de website. Ze vormen de verbindingen in de website. Als dit logische verbindingen zijn werkt dit positief voor de ranking. Externe linken komen van buiten of gaan naar buiten; een andere website. Een goede link wordt gemaakt door het kernwoord /woorden als link te gebruiken. Deze moet verwijzen naar een pagina die nauw verwant is aan het onderwerp.

Zorg dat de website actueel blijft
Voeg regelmatig nieuwe relevante pagina’s toe, zodat mensen redenen hebben om terug te komen. Relevantie en actualiteit zijn belangrijke voorwaarden voor een toenemend bezoekers aantal. Als de mensen geen meerwaarde ervaren op de website, dan blijven ze op den duur weg.

Gerelateerde artikelen:

  1. Uitleg van Seo termen
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comments are closed.

Op 1 in Google
Zoekwoorden waarbij we de nummer 1 positie in Google hebben behaald voor onze klanten.
Landelijke meubels Autoverzekering vergelijken Geschenken Badmeubels Camerabewaking Vermogensbeheerder Veilingsites Huisstijl ontwerpen Installateur Rotterdam Rijschool Den Haag Auto importeren Tuinhuisjes Relatiegeschenken OBD2 Bedrukken DNA test Kweekbakken
Reviews. Klanten over Kliq.
Dankzij Kliq staan meerdere websites van ons hoog in Google. De combinatie van de verschillende soorten linkbuilding brengen binnen enkele maanden resultaat. Kliq internet is zeker een aanrader op het gebied van SEO.
Trendiq
Vraagje

Na Penguin 2.0

View Results

Loading ... Loading ...
Direct contact opnemen


Lekstraat 88-D
2314 VJ Leiden

Graskarpersingel 43
2492MV Den Haag

Kvk 52244601
Gratis je link op Hobi.nl
Voeg gratis je link toe op de Nederlandse linkdirectory Hobi. De homepage van de directory heeft pagerank 5. Ga naar Link toevoegen.

Je kunt nu ook een gratis artikel plaatsen op onze website Artikelplaatsen.info
Kliq Internet located at Lekstraat 88-D , 2314 VJ Leiden, . Reviewed by 61 customers rated: 8.9 / 10