Kliq op Twitter

Onze benadering van SEO

Onze benadering van SEO

Samenvatting

Zoekmachine optimalisatie betekent voor ons het verzorgen van een optimale positionering van websites binnen de (uitsluitend) ‘generieke’ zoekresultaten van zoekmachines.

Daarbij is ons uitgangspunt dat een goed gestruktureerde website met relevante en makkelijk toegankelijke informatie, gecombineerd met een linkprofiel dat onderscheidend is van die van andere aanbieders uit je markt, de beste garantie is voor het op effectieve wijze verkrijgen (en behouden!) van een hoge ranking binnen de zoekresultaten van de verschillende zoekmachines.

Dat is de theorie. Bekijk nu een SEO project uit de praktijk van Kliq.

Nadere uitleg

Zoekmachine optimalisatie is voor ons een proces dat inspeelt op het uiteindelijk doel dat de (bedrijven achter) zoekmachines zichzelf stellen. Dat doel is om hun waarde c.q. hun feitelijk bestaansrecht te bewijzen door het verschaffen van relevante zoekresultaten aan personen die – op basis van specifieke zoektermen– op zoek zijn naar informatie op het internet.
Daarbij is het voor de zoekmachines dus van het grootste belang dat de plaats van een website binnen de ‘generieke’ zoekresultaten wordt gebaseerd op werkelijke relevantie voor de door personen gezochte onderwerpen c.q. opgegeven zoektermen.

De ‘robots’ of ‘spiders’ die de zoekmachines inzetten om in een continu proces alle op het internet aanwezige websites ervan regelmatig te bezoeken en te ‘(her)indexeren’, trachten daarbij zo veel als mogelijk te anticiperen op het zoekgedrag van de gemiddelde internet bezoeker.

Onze benadering als zoekmachine marketing bureau met betrekking tot zoekmachine optimalisatie is er dan ook in eerste instantie op gericht om er voor te zorgen dat een website relevante informatie bevat, welke voor de gemiddelde bezoeker (en dus ook voor de zoekmachine ‘robots’) op overzichtelijke en toegankelijke wijze binnen de website is opgenomen. Daarnaast zorgen wij er voor dat de speciaal voor de zoekmachines bedoelde technische aanwijzingen (‘meta data’) op de juiste wijze binnen de afzonderlijke pagina’s van een website worden vastgelegd.

 

Let wel. Dit is onze benadering over SEO. En niet onze benadering over Internet Marketing.

 

Lees verder over onze SEO diensten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Onze benadering van SEO, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
Op 1 in Google
Zoekwoorden waarbij we de nummer 1 positie in Google hebben behaald voor onze klanten.
Landelijke meubels Autoverzekering vergelijken Geschenken Badmeubels Camerabewaking Vermogensbeheerder Veilingsites Huisstijl ontwerpen Installateur Rotterdam Rijschool Den Haag Auto importeren Tuinhuisjes Relatiegeschenken OBD2 Bedrukken DNA test Kweekbakken
Reviews. Klanten over Kliq.
Dankzij Kliq staan meerdere websites van ons hoog in Google. De combinatie van de verschillende soorten linkbuilding brengen binnen enkele maanden resultaat. Kliq internet is zeker een aanrader op het gebied van SEO.
Trendiq
Vraagje

Na Penguin 2.0

View Results

Loading ... Loading ...
Direct contact opnemen


Lekstraat 88-D
2314 VJ Leiden

Graskarpersingel 43
2492MV Den Haag

Kvk 52244601
Gratis je link op Hobi.nl
Voeg gratis je link toe op de Nederlandse linkdirectory Hobi. De homepage van de directory heeft pagerank 5. Ga naar Link toevoegen.

Je kunt nu ook een gratis artikel plaatsen op onze website Artikelplaatsen.info
Kliq Internet located at Lekstraat 88-D , 2314 VJ Leiden, . Reviewed by 61 customers rated: 8.9 / 10